Flygplats Innsbruck Transfer

Boka din Taxi Transfer till / från Innsbruck Airport spara 40%!

 

Du flyger till Innsbruck och behöver en taxi? Tveka inte, boka din taxi från "Airport Taxi Innsbruck" före avgång! Vi är tillgängliga 24 timmar om dygnet, 24 timmar om dygnet, för att hjälpa dig att nå ditt resmål säkert och utan stress.

 
Från Innsbruck flygplats kan vi snabbt och tillförlitligt ta dig till alla skidorter eller till någon annan destination. Stoppa den irriterande taxisökningen vid ankomsten! De professionella chaufförerna på Airport Taxi Innsbruck välkomnar dig i ankomsthallen med ditt namn märke. Du behöver inte oroa dig för någonting, vår chaufför tar dig och ditt bagage till väntarfordonet och sedan med kortaste vägen säkert och tillförlitligt till din destination.
 
Våra bekväma fordon (Mercedes Benz) ser till att din semester börjar på väg till din destination. Också för större grupper (upp till åtta personer) har vi rätt taxi. Med vårt online bokningssystem kan du snabbt och enkelt boka din taxi. Flygplats Taxi Innsbruck erbjuder pålitlig service till attraktiva priser.

Fixed rates

Reliable transfers

No booking fees

24h customer service