Bestill din billige og pålitelige taxi og spar opptil 40 % - 24/7 taxitransport fra Innsbruck flyplass!

ONLINE BUCHEN

Planlegger du å fly til Innsbruck og trenger taxi? Søk ikke mer, bestill overføringen online før avreise med Innsbruck Airport Taxi. Taxi Innsbruck tilbyr mest effektive transporttjenester til og fra Innsbruck lufthavn. Vi er tilgjengelig 24 timer i døgnet, hele året, for å få deg stressfri og trygt til destinasjonen.


Fra Innsbruck lufthavn sørger vi for raske og pålitelige overføringer til alle skisteder eller til andre destinasjoner. Ikke mer irriterende søk etter en taxi ved ankomst! Våre profesjonelle sjåfører ønsker deg velkommen i ankomsthallen med typeskiltet ditt. Du trenger ikke gjøre noe, sjåføren vår tar deg og bagasjen din til det ventende kjøretøyet og deretter den korteste ruten til destinasjonen.


Takket være våre komfortable kjøretøy (Mercedes Benz) vil du føle at ferien din har begynt på turen til destinasjonen din. Vi tilbyr også kjøretøy for større grupper (opptil 8 personer). Med vårt sikre bestillingssystem kan du raskt og enkelt reservere taxi online. Airport Taxi Innsbruck tilbyr pålitelig service til attraktive priser.

Bei nicht aufgelisteten Destination benutzen Sie bitte das Anfrageformular!

FIXPREISE

ZUVERLÄSSIGER SERVICE

KEINE STORNOGEBÜHR

24H KUNDENSERVICE