Lufthavn Taxa Innsbruck

Book din taxaoverførsel til / fra Innsbruck lufthavn spar 40%!

 

Du flyver til Innsbruck og har brug for en taxa? Tøv ikke med, book din taxa fra 'Airport Taxi Innsbruck' før afrejse! Vi er tilgængelige 24 timer i døgnet, 24 timer i døgnet, for at hjælpe dig med at nå din destination sikkert og uden stress.

Fra Innsbruck Lufthavn kan vi hurtigt og pålideligt komme til alle skisportssteder eller til enhver anden destination. Stop den irriterende taxa søgning ved ankomsten! De professionelle chauffører fra Airport Taxi Innsbruck byder dig velkommen i ankomsthallen med dit navneskilt. Du behøver ikke bekymre dig om noget, vores chauffør vil tage dig og din bagage til det ventende køretøj og derefter med den korteste rute sikkert og pålideligt til din destination.

Vores komfortable biler (Mercedes Benz) sikrer, at din ferie begynder på vej til din destination. Også for større grupper (op til otte personer) har vi den rigtige taxa. Med vores online reservationssystem kan du hurtigt og nemt reservere din taxa. Lufthavn Taxi Innsbruck tilbyder pålidelig service til attraktive priser.

Fixed rates

Reliable transfers

No booking fees

24h customer service